Partenerii Nostri

Povesti de Succes

Ce spun persoanele mediate

In urma colaborarii cu SC Interlog Com SRL, in cadrul proiectului PRIMA – „Promovarea Resurselor umane din mediul rural prin Informare, Mediere și instruire în Antreprenoriat”, compania noastra a reusit sa recruteze 12 persoane calificate in meseria de zidar, pietrar tencuitor…

Aici vom publica povestile de succes pe care le intalnim in cadrul proiectului

In urma cursului de Lucrator in Comert pe care l-am urmat in cadrul proiectului PRIMA – „Promovarea Resurselor umane din mediul rural prin Informare, Mediere și instruire în Antreprenoriat”, la Ribita, am reusit sa-mi gasesc un loc de munca dupa o perioada de peste 3 ani in care am fost nevoita sa stau acasa fara un loc de munca stabil si fara venituri.

Benefic acest program,mai ales ca in aceste zile sunt peste 2500 de someri noi in tara ,in urma disponibilizarilor efectuate de la CFR MARFA.

PRIMA – „Promovarea Resurselor umane din mediul rural prin Informare, Mediere și instruire în Antreprenoriat”

Începând cu data de 1 aprilie 2014 S.C. INTERLOG COM S.R.L, în parteneriat cu RSC Consulting SRL din Cluj Napoca si Formprof Servicii SRL din Targu Mures, implementează proiectul cu titlul “PRIMA -Promovarea Resurselor Umane din mediul rural prin Informare, Mediere și Instruire în Antreprenoriat”, număr de identificare proiect POSDRU/135/5.2/S/124878, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 5. “Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenție 5.2. “Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă”.

Site Proiect

Doriti sa recrutati? Postati anunturi gratuite, valabile 30 de zile!

Stiri Recente

Stiri recente

47 de noi absolvenți în cadrul proiectului PRIMA

Avem 47 de noi absolvenți în cadrul proiectului PRIMA – „Promovarea Resurselor umane din mediul rural prin Informare, Mediere și instruire în Antreprenoriat”. Astfel, la Jichișu de Jos, în județul Cluj, avem 28 de absolvenți ai cursului de „Competențe informatice”, iar la Ranta, în județul Mureș – 19 persoane au de acum diplomă pentru „lucrător

Continue Reading